RUMBA Dansoptredens Flamenco danseres dansvoorstellingen, promotie optredens,
Flamenco, Flamengo, Flamingo, Flaminco danseres Spaanse Flamenco danseres Laura Rivas


flamenco danseres flamenco danseres

Op zoek naar een leuke manier om Uw bedrijf te promoten? Op zoek naar een Spaanse Flamenco danseres voor Uw product introducties? Ik ben Laura Rivas, een Flamenco danseres met heel veel ervaring in deze soort promoties.
Ik begrijp heel goed dat Uw bedrijf belangrijk is voor U. Representatieve kleding is de eerste stap voor een geslaagde optreden en product promotie. Ik neem altijd meerdere kledingstukken mee, en dans altijd in overleg en naar de wens van mijn klant. Ik ben zelfstandig, en in bezit van een VAR Verklaring artiesten. U hoeft dus voor mij geen sociale lasten af te dragen.
Voor meer infomatie en prijzen bel mij op: 06-29 457 407 of 020-6361038  of mail me


Ik dans alleen, of met meerdere danseressen, of als Flamenco dans stel (man / vrouw) Met begeleiding van een gitarist/zanger, band of een cd speler. Ik dans met castegnetten, shall, sombrero voornamelijk Rumba Flamenca (Vrolijke, feestelijke Spaanse muziek a la Gipsy Kings, maar ook meer traditioneele stijlen zoals Buleria, Alegria, Tangos en Soleares. Klanten die voor U zijn voorgegaan: ABN AMRO, Garantie Makelaars, Swinging.nl, Lays Chips, Kasteel van Henkenshage, Kasteel van Keukenhof, La Casserole Catering, Albron Catering, Rabobank, Mondo Verde, Dias Latinos.


danseressen flamenco spaanse dans

Behalve mooi dansen speel ik ook gitaar en zing. Dat is ook een mogelijkheid. Muziek speel ik uitsluitend akoestisch, onversterkt en mobiel. Ben gespecialiseerd in winkelcentrum promoties en overdag recepties. Treed ook graag op voor bejaarde en verzorgingshuizen. Voor bedrijfsfeesten doe ik meestaal workshops Flamenco dans en Castagnetten wedstrijden. Voor vrijgezellenfeestjes doe ik entertainment en workshops voor vrouwen inclusief Flamenco kleding voor iedereen. Voor meer infomatie en prijzen bel Mobil: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037 spaansemuziek@gmail.com
spaanse muziek
Promotie Lays Chips Meditrerraneas
ov dans
Promotie Amersfoort Dias Latinos

latijns amerikaanse muziek
La Guitarra Latina
spaanse muziek
Flamenco workshop feest
Felix Photography
Trio Latino
Carlos Rivas
Eugenio Martinez
buikdanseressen
Aaliyah bellydance
La Casserole Catering
Kasteel van Henkenshage
Felix Perez
Fermin Miranda
Bruiloft.jouwpagina.nl
laura.jouwpagina.nl
artiesten-feest.nl
cancan danseressen
samba-feest.nl
samba-show.nl

Video's van mij

linkpartners

Terug naar de begin

Fotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Andere danseressen > Spaanse muziek> Mexicaanse muziek > Limboshow